Videokonferanse. På en helt ny måte.

Videokonferanse er viktigere enn noensinne nå som verden endres til en mer hybrid jobbfremtid. Men tradisjonelle videokonferanseverktøy har ikke nødvendig fleksibilitet til å levere sømløst, høykvalitets videosamarbeid i alle situasjoner. Det er på tide å tenke nytt.

Jabra PanaCast-familien har en unik kombinasjon av intelligensdrevne video-, lyd- og AI-funksjoner som fullstendig gjenoppfinner samarbeid. Den er spesielt utviklet for den nye normalen og hybridarbeid. Det er på tide å utvide mulighetene for hvor og hvordan vi kobler oss sammen.

PanaCast 50

PanaCast 50 er en avansert romløsning utviklet for å være den første intelligente videobaren som er klar for den nye normalen*. Den har kraftig AI-drevet lyd, video og datastrøm og tre 13-megapikselkameraer montert i en

høypresisjons multikameraoppstilling som gir 180° dekning i panoramisk 4K, i tillegg til utrolig lydkvalitet fra en av verdens ledende produsenter av profesjonell lyd. PanaCast 50 tilbyr en rekke intelligente funksjoner, som live Safety Guidance, Intelligent Zoom og vår revolusjonerende Virtual Director-modus som intuitivt tilpasser bildet basert på hvem som snakker.

PanaCast

Jabra PanaCast har 180° visning i et kompakt, bærbart design. Den er utviklet for å levere intelligent 180° panoramisk 4K plug-and-play-videokonferanse og kan brukes på mange ulike lokasjoner – fra små møterom til klasserom og hjemmekontorer. Den er et perfekt valg for brukere som ønsker alle fordelene med vår intuitive panoramateknologi i et kompakt design.

PanaCast 20

PanaCast 20 er en førsteklasses bærbar enhet utviklet for intelligent personlig videokonferanse. Den har kraftig innebygd AI og leverer perfekte bilder gjennom Intelligent Lighting Optimization, personalisert Intelligent Zoom og vår unike Picture-in-Picture-modus. Dette smarte og

kompakte kameraet passer perfekt på alle skjermer og tar førsteklasses videosamarbeid ut av kontoret og inn i hjemmet eller med deg når du er på farten. Dette gir alle ansatte mer spillerom.

Ingen treff.
keyboard_arrow_up