Finansiering som er like unik som bedriften din

Finansiering som er like unik som bedriften din

Når du gir de ansatte muligheten til å arbeide slik de vil, og med de verktøyene de foretrekker, blir de inspirert til å gjøre sitt beste på jobben. Med iPhone, iPad og Mac kan de ansatte bli mer produktive og kreative, og det blir enklere for dem å samarbeide.

Finansieringsløsninger fra Apple Financial Services gjør det enklere enn noensinne å innføre Apple-produkter i bedriften din på en enkel og kostnadseffektiv måte.

Mobit samarbeider direkte med Apple Financial Services for å skape en finansieringsløsning som fungerer for bedriften din. Et bredt utvalg av våre forhandlere står klar til å hjelpe deg. Kontakt din nærmeste Apple autoriserte Mobit-forhandler for å finne ut mer.

Fleksible oppgraderingssykluser

Apple Financial Services utvikler løsninger som passer de behovene bedriften din har idag, samtidig som vi tilbyr alternativer for fremtiden. Og kundevennlige alternativer forperiodeslutt betyr at du har kontroll på fornyelsen.

Presis og enkel avtale

Med Apple Financial Services kan du enklere skaffe den teknologien du trenger for å drive bedriften din, og ordningen er enkel og fleksibel.

Nyskapende betalingsstrukturer

Apple-produkter er laget for å vare. Og Apple Financial Services tar høyde for den høye restverdien på Apple-enheter i forkant, slik at vi kan lage gode økonomiske strukturer og holde kostnadene nede.

Mac kampanje – 0 % rente

Priseksempel:

MacBook Pro kr. 15 690,- eks. mva

leie kr. 327,- per mnd

 

Ved avtaleslutt etter 36 mnd:

A) levere tilbake utstyret, og oppgradere til ny Mac (har da bare betalt kr. 11.768,-, 75% av opprinnelig verdi)

Eller

B) Kjøpe ut Mac for kr. 3.923,- (Totalt betalt kr. 15.690,-)

·         Minimum kr. 100.000,- per avtale

·         Årlig fakturering

·         Ingen gebyrer

Finn din nærmeste forhandler for mer informasjon om Apple Financial Services!

Bli med oss på webinaret: “Apple i bedriften”

Vi har gleden av å invitere alle kunder til et ekslusivt webinar med Apple. Hovedtema blir: Apple i bedriften, samt finansieringsløsninger fra Apple Financial Services. Vi håper DU vil bli med oss 26. november fra klokken 12:00 – 13:00.

PS: Kun 100 plasser, vær rask!

Apple Autorisert forhandler
keyboard_arrow_up