Rett utstyr til digitale møter

Rett utstyr til digitale møter

I Mobit er vi spesialister på utstyr og tjenester som får din digitale hverdag til å fungere optimalt. Måten vi jobber sammen på har nå blitt enda mer avhengig av at de digitale løsningene funker, både på møterommet, hjemme og på farten.

Mye er usikkert, men at vi kommer til å tilbringe enda mer av vår tid med digitale møter er det ingen som lurer på.

Vi er klar til å hjelpe med de beste digitale rådene!

Hva med en digital befaring?

Ta opp telefonen og film møterommet ditt eller hjemmekontoret. Da er vi bare et lite webmøte eller en kjapp telefonsamtale unna å kunne gi deg konkrete råd, kjapt og enkelt!

Alle som avtaler en digital befaring med oss i løpet av juni er med i trekningen om en Samsung 65″ 4K Public Display QM65R, en proff skjerm som er perfekt til møterommet!

Møterommet

Det viktigste rådet vi kan gi er å spørre før du investerer i nytt møteromsutstyr. Det finnes så mange alternativer der ute, og ikke alle spiller like godt på lag. Størrelsen på rommet, plassering av bordet og antall deltakere er også avgjørende for hva som passer for deg.

Mobit har utvalget
Vi leverer utstyr fra de største leverandørene, som Logitech, Konftel og Samsung. Vi  mixer og matcher etter ønske og behov, slik at alt fungerer sammen.

Størrelsen teller
Det mest avgjørende er hvor stort område kameraet skal dekke og hvor mange lydenheter du behøver for at alle skal bli hørt. Størrelse og kvalitet på skjem og høyttalere er selvsagt også viktig for å få en god videokonferanse for alle som deltar.

Hjemmekontoret

Med et godt webkamera gir du et godt inntrykk under alle lysforhold, og et headset med mikrofon gjør at det du sier blir hørt – uten bakgrunnsstøy, skurring og forsinkelser i lyden.

En ekstra skjerm er kanskje det viktigste for en behagelig kontorhverdag når du jobber hjemme, her har vi gode løsninger i alle størrelser og prisklasser.

Jobb bedre sammen

Office 365 gir deg mulighet til å samarbeide simultant med kolleger i dokumeneter og regneark, samt mulighet til å dele skjerm og fjernstyre kollegaens maskin om du trenger å gi en hjelpende hånd.

I O365 får du også med Teams, som er det nærmeste du kommer å være i samme rom som de du har møte med – enten det er én person eller større grupper.

*Vinneren vil bli trukket innen 15. juli. Vi kontakter vinneren og legger ut informasjon på Mobits Facebookside.

Microsoft
Samsung
Logitech
keyboard_arrow_up