Digitalt møte = direktesendt TV

Digitalt møte = direktesendt TV

Tenk på møterommet som et TV-studio der bedriften skal kjøre live-sendinger. Med enkle grep øker kvaliteten for alle som deltar. 


Egentlig er det litt rart at ikke flere sammenligner møterommet med et TV-studio. Møter skjer direkte, og derfor er det naturlig å sammenligne møtet med en live-sending på TV. Ta deg en titt på møterommet. Er møterommet representativt? Er det kvalitet i lyd og bilde, eller skjemmes lyden av unødvendig akustikk og «pixelerte» bilder?

Gi møterommet en ansiktsløftning

Pandemien gjør at norske bedrifter viser møterommet mer oppmerksomhet, og uavhengig av smittevernstiltak kan med fordel flere bedrifter gi konferanserommet en ansiktsløftning. Anbefalingene om å holde avstand gjelder også på møterommet. Tenk at hver eneste deltaker skal bli hørt og sett. Derfor bør det være flere mikrofoner som fanger opp lyden. Avstanden forsterker behovet for god lyd.

God kameraløsning

I tillegg er det viktig å ha en god kameraløsning som tar høyde for lysforhold og farger. Møterommet må naturligvis holdes ryddig. Du stiller ikke i møte med joggeklær omgitt av tomme kaffekopper og ledninger… Vi kan sammenligne konteksten med et mediehus der kontorene utgjør redaksjonen mens møterommet er studioet. Når du er «On Air» skal det både se og låte bra, og kulissene skal være alt annet enn forstyrrende.

Mobit har rådgivere som hele tiden oppgraderer og utvikler møteromsløsninger. Ta kontakt med din nærmeste Mobit-forhandler og bestill en gratis befaring. Under finner du også utstyr og tilbehør som kan berike den digitale møteopplevelsen.

Ta kontakt med din nærmeste Mobit-forhandler her!

keyboard_arrow_up