Mobit vant IT-anbud for Vegtilsynet

Mobit-forhandleren Voss Kommunikasjon blir totalleverandør av IT-tenester for Vegtilsynet.


– Det var kvaliteten som avgjorde at det ble den lokale forhandleren på Voss som gikk av med seieren, sier direktør for Vegtilsynet, Vegard Hansen.

Verdi på ti millioner

Daglig leder Roger Hovland i Voss Kommunikasjon er svært fornøyd med avtalen som har en verdi på rundt 10 millioner kroner.

(fortsetter under bildet)

KAFFE OG BOLLER hører med når det skrives kontrakt til en verdi av ti millioner kroner

 

– Vi har allerede samarbeidet godt med Vegtilsynet som underleverandør de siste årene. Nå gleder vi oss til å utvide samarbeidet til å være totalleverandør, med ansvar for alt fra programvare og nettverk til backup og møteromsutstyr, sier Hovland.

Leverte best

Vegtilsynet er tilfreds med å ha fått en partner innenfor IKT.
– Vi var på jakt etter en totalleverandør, en leverandør som kan levere hele pakken innenfor IKT, og da var det Voss Kommunikasjon som leverte best, sier Vegard Hansen i Vegtilsynet.

Totalverdien på anbudet gjør Vegtilsynet til Voss Kommunikasjon sin største kunde målt i omsetning.

Kvalitet avgjørende

– Avtalen betyr veldig mye for oss. Vegtilsynet er den største kunden vi har hatt. Det er veldig viktig at vi har stabile og gode kunder, så dette er en seier for oss, sier Hovland.

Vegtilsynet opplyser at anbudene prismessig lå nokså likt, men at kvaliteten fra Voss Kommunikasjon ble utslagsgivende når det skulle kåres en vinner.

Mobit Levanger tok nylig over IT-oppgaver fra Levanger kommune.

 

 

keyboard_arrow_up