SmartFiber – bedriftens nye nettverk

SmartFiber – bedriftens nye nettverk

Helt sikkert. Helt enkelt.

Med SmartFiber fra GlobalConnect og Mobit får din bedrift den raskeste internettforbindelsen på markedet, med en komplett nettverksløsning som gir deg en sikker og enkel hverdag.

Én boks. Mange fordeler

SmartFiber leveres med én boks som håndterer lokalt og trådløst nettverk, alle dine nettverkstjenester, og som sikkert kobler sammen lokalkontorene. Vi sørger for at funksjonaliteten alltid er oppdatert – helt uten oppgradering av hardware eller fysisk vedlikehold.

Velger du SmartFiber er du også garantert rask leveranse. Vi sørger for at din SmartFiber er på plass via 4G innen 2 uker slik at du slipper å vente lenger enn nødvendig.

Oppgrader din bedrift med SmartFiber i dag og få fordelene med morgendagens nettverksløsning: én boks, én leverandør og én faktura.

Alltid sikker

Med SmartFiber får du både brannmur og kryptert sammenkobling av lokalkontorer.

Alltid oppdatert

Vi sørger for at din løsning alltid er oppdatert – uten oppgradering av utstyr eller fysisk vedlikehold.

Alltid tilkoblet nett

En 4G-forbindelse slår automatisk inn om uhell skulle inntreffe og fiberen går ned.

Alltid tilpasset bedriftens behov

Med SmartFiber er det enkelt å koble på flere lokalkontorer og å tilpasse nettverket når behovene endres.

Alltid tilgjengelig

SmartFiber sørger for at bedriftens viktigste systemer alltid har første prioritet – ingen flere flaskehalser i nettverket.

Alltid oppdatert

Vi sørger for at din løsning alltid er oppdatert – uten oppgradering av utstyr eller fysisk vedlikehold.

Dette får du:

  • Wifi med gjestenett
  • Driftet brannmur
  • 4G backup-forbindelse
  • Applikasjonsprioritering
  • Mulighet for sikkert internt nettverk
  • Full innsikt med live dashboard
  • 2 ukers leveringstid*
  • Utvidet servicetid og servicegaranti

50/50
Mbps


1 690,– /mnd.
Etablering 0,–

100/100
Mbps


1 990,– /mnd.
Etablering 0,–

200/200
Mbps


2 490,– /mnd.
Etablering 0,–

1000/1000
Mbps


5 690,– /mnd.
Etablering 0,–

*Levering via 4G innen 2 uker. Standard leveringstid for fiberforbindelse. 2 uker leveringstid er tilgjengelig for hastighetene 100/100, 200/200 og 1000/1000 Mbps.Internkabling er inkludert inntil 20 000 kr. Kostnad ut over dette er 100,- per meter. Andre vilkår gjelder for internkabling i kjøpesentre og datasentre. Alle priser forutsetter 36 måneder bindingstid. Kampanjen gjelder t.o.m. 30.06.2020 og for nye kunder i bygg med etablert fiberpunkt. Det tas forbehold om feil. Alle priser er eks. mva.

Vil du vite mer om fordelene med et fremtidssikret nettverk, eller ønsker du å bestille SmartFiber? Ta kontakt!

Spesifikasjoner

Raskt og stabilt internett er forutsetningen for et sterkt nettverk. Med vårt eget landsdekkende fibernett kan vi levere den kapasiteten som kreves for at din bedrift skal være klar til å dra fordel av alle mulighetene i skyen.

Kapasiteten tilpasses dine behov, og vi leverer dedikert båndbredde med svært høy driftssikkerhet og overvåking 24 timer i døgnet.

SmartFiber leveres som en skytjeneste. Dette forenkler installasjon, overvåkning og drift av kommunikasjonsløsningen, fordi vi styrer alle funksjoner sentralt. GlobalConnect står for eierskap og drift av ruter og aksess på kundelokasjonen, er ansvarlig for tjenesten, og overvåker tilgjengelighet og kvalitet helt frem til ruterens LAN-grensesnitt hos din bedrift.

Med SmartFiber får bedriften et moderne trådløst nettverk og eget gjestenettverk. Gjestenettverket har kun tilgang til internett, er isolert fra det interne nettverket og kan ikke nå ressurser på det interne nettverket eller gjestenett på andre SmartFiber-lokasjoner.

Med en ekstra 4G-forbindelse vil bedriften fortsatt ha kommunikasjonsmuligheter dersom en feil skulle oppstå med kjernenettet eller den lokale fiberaksessen. Dette skjer ved at ruteren automatisk svitsjer over til mobilnettet for fortsatt overføring av datatrafikk i en feilsituasjon.

SmartFiber har en innbygd sesjonsbasert brannmur. Den holder orden på forbindelser mellom utsiden og innsiden, og sperrer for ikke godkjente forsøk på å nå IP-adresser på LAN-siden. Vår 24-timers overvåking sikrer at brudd oppdages og utbedres raskt, og alle data oppbevares i våre sikre datasentre.

For å sikre dine forretningskritiske applikasjoner og forhindre uønsket trafikk og overbelastning i nettverket, støtter SmartFiber applikasjonsprioritering og -blokkering.

Virksomhetskritisk trafikk prioriteres, mens uønskede applikasjoner blokkeres. Det betyr at du kan sørge for at CRM-systemet eller nettbutikken alltid har prioritet over f.eks. streaming på YouTube.

Med SmartFiber er det enkelt å få innsikt i nettverksstatus via vår skybaserte portal. Skreddersydde dashboards muliggjør innsikt og fleksibel optimalisering av nettverket slik at det til enhver tid er tilpasset bedriftens behov. Dashboardet gir geografisk og sanntidsinnsikt i status, kapasitet og utnyttelse av tilgjengelig kapasitet i nettverket.

Med SmartFiber er det enkelt å legge til nye lokasjoner når bedriften vokser. Hvis bedriften har flere SmartFiber-lokasjoner, grupperes de interne nettverkene på alle lokasjoner sammen i en felles kryptert sikkerhetssone. Dette betyr at alle interne subnett på alle SmartFiber-nettsteder er i samme sikkerhetssone.

SmartFiber har en leveringstid på kun 2 uker. Det betyr at du raskt kan komme deg på nett via 4G-linjen og ikke må vente på at fiberen skal leveres for å komme i gang med din SmartFiber.

keyboard_arrow_up