Sikkerhet satt i system

Sikkerhet satt i system

Hver eneste dag oppdages det et tresifret antall nye «malware».  De nye virusene er ukjente og kan være vanskelig for antivirusprogrammet ditt å oppdage. Men har du en PC som kan reparere seg selv og beskytte selve maskinen så er du bedre rustet mot et eventuelt angrep.

HP EliteBook, som du nå får hos din Mobit-forhandler, er verdens sikreste PC. De inneholder unike sikkerhetsløsninger som i samspill med antivirusprogram gjør datahverdagen din tryggere.

Verdens eneste selvreparerende BIOS

En del virus som er vanskelig å bekjempe er de som setter seg i maskinens hjerne, BIOSen. Det er denne som klargjør all maskinvaren i oppstartsprosessen. Blir denne hacket kan viruset får tilgang til alt, både kamera, harddisk og Windows.

En av løsningene som skiller HP EliteBook fra lignende maskiner på markedet er HP Sure Start. Dette er verdens eneste selvreparerende BIOS, programmet som gjør at PCen din starter opp slik den skal om du skulle bli hacket.

HP Sure Start detekterer ondsinnet programvare og reparerer seg selv. Og skulle en uønsket programvare forsøke å avslutte viktige programmer eller prosesser vil HP Sure Run holde disse i gang med sin selvreparerende beskyttelse.

Når noen kikker deg over skulderen

Vi tenker ikke alltid over det, men visuell hacking er en av de enkleste måtene å stjele sensitiv informasjon på. Det er så enkelt som å lese informasjon på andres skjerm, hverken mer eller mindre. De fleste av oss jobber gjerne på flyet eller på toget, og da er det ofte uunngåelig å se hva sidemannens powerpointpresentasjon handler om. Så hva om sidemannen tilfeldigvis er en konkurrent?

En global studie viser at hele 9 av 10 forsøk på å stjele sensitiv informasjon ved å se på en annens PC-skjerm lykkes. HP har løsningen også på dette. I stedet for å feste et fysisk filter på selve skjermen har den et integrert skjermfilter.  «Frostingen» av glasset skjer ved at man trykker på en knapp. Enklere og sikrere blir det ikke. Du kan også sette opp HP Sure View slik at den skrur seg på når du forlater kontoret.

Sammen med et godt antivirusprogram er HP EliteBook det sikreste valget i markedet. Maskinen kan gjenopprette seg selv på en sikker måte fra skyen, den kan advare mot skadelige nettsteder eller pdf-filer og du kan selv styrke sikkerheten med flere godkjenningsfaktorer som fingeravtrykk og ansiktsgjenkjenning.

Få verdens sikreste PC hos din Mobit-forhandler nå.

keyboard_arrow_up