Velkommen til Mobit!

Vårt kundeløfte

Vi gjør din digitale hverdag enkel, oppdatert og problemfri.

Hvem er Mobit?

I Mobit er vi spesialister på mobil og IT for bedrifter. Vi er landsdekkende med 120 forhandlere fra Nord til Sør og betjener mer enn 32.000 bedrifter og deres ansatte.

Snakk gjerne med oss om hvordan du mest effektivt kan drifte din virksomhet innenfor IT- og mobilkommunikasjon. Vi leverer alt innenfor mobiltelefoni, og samarbeider med ledende mobiloperatører og produsenter i det norske markedet. Vi leverer software og hardware innenfor IT. Vi kan tilby service og support-avtaler, driftsavtaler, monitorering og sikkerhet. Vi har også ulike modeller for finansiering og innbytte, samt programvareløsninger som legger til rette for implementering av mobil og IT policyer i bedriften. Vi kan også tilby muligheter for varekjøp i nettbutikk tilpasset din bedrift, bla. med egne ordninger for delbetaling for de ansatte.

Vil du vite mer om Mobit, klikk her!

Mobit og Regnskap Norge

Som medlem av Regnskap Norge får du ekstra gode priser på utstyr og tjenester gjennom Mobit, i tillegg til gunstige priser på Telenors mobilabonnement. Vi sørger for lokal oppfølging og god service. Ta kontakt med oss via kontaktskjema under for mer informasjon om dine medlemsfordeler!

Kontaktskjema

keyboard_arrow_up