Velkommen til Mobit!

Avtale for Ahlsell

Vi i Mobit er stolt av å være samarbeidspartner med Ahlsell. Via Mobit sine forhandlere får du som Ahlsell-medlem fordelaktige priser på produkter og tjenester.

Kontaktpersoner Mobit:

Morten Røed – Bedriftsrådgiver
Mobil: 922 96 440
Epost: morten.roed@mobit.no

Rune Kvale – Bedriftsrådgiver
Mobil: 906 33 222
E-post: rune.kvale@mobit.no

Vårt kundeløfte

Vi gjør din digitale hverdag enkel, oppdatert og problemfri.

Hvem er Mobit?

I Mobit er vi spesialister på mobil og IT for bedrifter. Vi er landsdekkende med 120 forhandlere fra Nord til Sør og betjener mer enn 32.000 bedrifter og deres ansatte. Fordelen med å handle hos Mobit er at vi er lokale. Dersom du trenger hjelp er vi alltid rett rundt hjørnet. Vi er totalleverandør av Mobil og IT, og vi leverer alt ferdig installert til din bedrift. Vi setter gjerne opp møterommet for deg dersom du trenger det. Hos Mobit får du alltid god oppfølging i ettertid, og vi er kun et tastetrykk unna.

Vi leverer alt innenfor mobiltelefoni, og samarbeider med ledende mobiloperatører og produsenter i det norske markedet. Vi leverer software og hardware innenfor IT og har kompetanse på Microsoft, ulike løsninger for samhandling og video, møterom, nettverk, brannmur / VPN, WiFi, skjermløsninger m.m. Alle ansatte gjennomfører strenge krav til sertifiseringer og vi har tilgang på et stort nettverk av kompetanse internt og hos våre partnere.

Snakk gjerne med oss om hvordan du mest effektivt kan drifte din virksomhet innenfor IT- og mobilkommunikasjon. Vi kan tilby service og support avtaler, driftsavtaler, monitorering og sikkerhet. Vi har også ulike modeller for finansiering og innbytte, samt programvareløsninger som legger til rette for implementering av mobil og IT policyer i bedriften. Vi kan også tilby muligheter for varekjøp i nettbutikk tilpasset din bedrift, bla. med egne ordninger for delbetaling for de ansatte.

keyboard_arrow_up