En robust mobil. Konstruert for utfordringer.

Avansert, kompakt og robust.

Samsung Galaxy XCover 5 er en solid og pålitelig telefon beregnet for de mest krevende forholdene. Den har en 5,3” skjerm som går fra kant til kant, 64 GB minne og et utskiftbart batteri på 3000 mAh som gjør at du kan holde koken lengre¹. Galaxy XCover 5 er vann- og støvbestandig, og sertifisert i henhold til MIL-STD 810H², noe som betyr at den oppfyller kravene som stilles av det amerikanske forsvaret. Med funksjonen Glove Mode gjør du skjermen mer følsom, slik at det blir enkelt å navigere med tynne hansker eller våte fingre.

Walkie-Talkie i moderne versjon

XCover 5 har støtte for Push-to-Talk, som betyr at du med et tastetrykk kan snakke med en eller flere kolleger. Trykk på mobilens programmerbare knapp, så starter samtalen. Funksjonen krever separat kjøp av programvare for Pushto-Talk. Microsoft Teams støtter for eksempel denne funksjonen.

Høy sikkerhet med Samsung Knox

Galaxy XCover 5 har Samsung Knox, som gir flere lag med sikkerhet for å beskytte innholdet og forenkle administreringen av følsomme opplysninger.

Ingen treff.
Samsung

¹ Ekstra batteri kjøpes separat.

² MIL-STD 810H er en standardisert testmetode utviklet av forsvaret i USA for nøyaktig vurdering av enheters   begrensninger. Testene omfatter blant annet en falltest ned på en ståloverflate fra en høyde på 1,5 meter.

keyboard_arrow_up