Produsenter og transportører sliter med å levere

Produsenter og transportører sliter med å levere. Norske bedrifter som skal fornye mobil eller IT-parken bør være tidlig ute. Flere produkter kan ha leveringstid på seks til ni måneder.

– Det er spesielt de såkalte low-end produktene som er krevende å levere ekspress. Dette er ofte volum-produkter, sier Jørn Jamissen, som er ansvarlig for Business-IT i Mobit.

Forklaringene på unntakstilstanden kan først og fremst tilskrives pandemien og dens ringvirkninger. Mange fabrikker stengte ned, og smittevernstiltak fører til at det fremdeles er begrenset kapasitet. Situasjonen ble ikke bedre av at nærmest hele den globale flyflåten ble stående på bakken. Grunnstøtingen til container-skipet Evergreen i Suezkanalen kom på verst tenkelige tidspunkt. Rundt 10.000 containere fra skipet, fullastet med elektronisk utstyr, skulle distribueres i Europa. Skipet ligger fremdeles i arrest i Egypt med all last ombord.

Lenovo Platinum partner – en stor fordel!

Kundene oppfordres til å kontakte sin Mobit-forhandler for å høre hva som er tilgjengelig av produkter, men også for å planlegge fremtidige leveranser. Mobit er platinum partner hos Lenovo. Gjennom det gode samarbeidet har Mobit sikret tilgjengelighet på en del Lenovo produkter fremover. Dersom din nærmeste forhandler ikke har akkurat det produktet du ønsker, finner vi i Mobit alltid en løsning.  Mobit sitt gode nettverk og samarbeid på tvers av forhandlere i hele landet gjør at vi har store muligheter til å hjelpe deg og din bedrift!

Kvalitetsverktøy til viktige jobber

I løpet av årene har de kommersielle Think-produktene blitt synonyme med innovasjon – ikke bare for enhetene Lenovo utvikler, men for hva du som kunde skaper med dem. Lenovo sin teknologi tenker stort. Lenovo bygger smartere løsninger for tingene som betyr noe, fra å ødelegge kreftceller med nøyaktig tilbakemelding i sanntid i operasjonsstuen til å mate fremtidige generasjoner gjennom kunstig intelligens. Vi hjelper deg å lykkes på veien, uansett om du er ute etter å skape en stor bedrift eller en liten til mellomstor bedrift, eller du bare ønsker påliteligheten og designkvaliteten som Think-produktene leverer.

ThinkPad

Lenovo har en lang tradisjon med å være først på banen. Med intens innovasjon og pålitelig kvalitet er ThinkPad laget for å vare. Lenovo fokuserer på prosessforbedring, ergonomi og brukbarhet, slik at du kan fokusere på jobben din. ThinkPad er også utviklet med sikker kjerne. Lenovo og Microsoft har samarbeidet tett for å utvikle PC-er med sikker kjerne og integrert maskinvare-, fastvare- og programvaresikkerhet.

ThinkBook

Denne serien er skapt for bedrifter, men designet for deg. Dette er PC´er med stil. Bruk ThinkBook til jobb og underholdning. Med moderne ventemodus kan du avslutte ventemodus på under 0,5 sekunder, og du kan laste ned e-poster eller høre på musikk selv om PC-en er i dvale. ThinkBook PC-er har effektive løsninger som gjør tingene litt smartere for deg.

ThinkVision

ThinkVision-skjermer har funksjoner som forbedrer produktiviteten for den morderne arbeidsstyrken, og har smale, ergonomiske design. Disse skjermene er utviklet med komfort, praktiske funksjoner og sikkerhet i tankene, enten det er fabrikkalibrering og sRGB-fargeskala, USB-C-løsninger med én kabel, energieffektivitet, innebygd lyd eller enkel konfigurering for flere skjermer. Fantastiske skjermer, rett og slett.

Det beste med alt, Think-serien kan sammenkobles med daisychain. Har du flere skjermer kan du enkelt koble disse sammen og jobbe sømløst.

PS: begrenset tilgjengelighet

Lenovo
keyboard_arrow_up