Verdens mest bærekraftige IT-portefølje

HP har flere EPEAT® Gold- og Silver-sertifiserte  produkter i flere land enn noen annen PC-produsent. I tillegg den første produsenten som lanserte EPEAT® Gold- og Silver-produkter.

Bærekraftig hverdag med HP

1.700.000 pund (1 pund = 0,45 kg) med plast på vei til havet har blitt innhentet til bruk i HP-produkter, og det øker hver dag.

Over 4.7 milliarder plastflasker holdes unna deponier ved å resirkulere dem til nye HP-blekkpatroner.

100% av HP-tonerkasetter inneholder resirkulert plast. 75% av engangsplast i emballasje skal elimineres av HP innen 2025. Bestill HP-produkter med god samvittighet.

Bærekraftig produkt-portefølje

HP har en rekke produkter som er laget av bærekraftig materiale. ZBook Firefly er laget med havbundet plast og resirkulert aluminium. HP Elite Dragonfly er verdens første bærbare PC laget av plast som ellers ville ha blitt avfall i havet. 80% av mekaniske deler er laget av resirkulert materiale. Når du skriver ut med orginal HP PageWide bidrar du til at bedriften reduserer miljøpåvirkningen. Med orgianlt HP-blekk skriver du ut med ekte bærekraft og tanke på miljø. Gjør din utskrift med grønt hjerte.

Rosette sin historie

Gjennom HP´s forsyningskjede for plast som ville havnet i havet, generer de inntektsmuligheter og støtter barns utdanning i Haiti,

ZBook Firefly

ZBook-ytelse, mer mobil enn noensinne. Vår minste og letteste ZBook gir ekte mobilitet til folk som driver vanlige bedriftsPC-er for hardt. Med ytelse på profesjonelt nivå og en vakker og krystallklar skjerm, har du alt du trenger for å gjennomgå arbeid og administrere prosjekter, enten du er på kontoret eller andre steder.

Denne ZBook-en, som er bygget med miljøet i tankene, inkluderer resirkulert plast som ellers ville havnet i havet, emballasje uten plast, en reduksjon i farlige materialer og effektivt strømforbruk. Tenk bærekraft når du handler PC! Les mer om ZBook her!

Se en rekke HP produkter under. Dersom du trenger hjelp til å finne produktene som er tilpasset ditt og bedriften din sitt behov, ta kontakt med din nærmeste forhandler.

Ingen treff.
keyboard_arrow_up