Aldri mer musearm

Aldri mer musearm

Kanskje på tide å få en slutt på ondtene? Med RollerMouse jobber du ergonomisk riktig, og 99% av brukerne forteller at overgangen til denne typen datamus har fått slutt på smerte og ubehag. Du kan til og med prøve gratis i 14 dager, så sikker er vi på at det fungerer!

Sykefravær koster bedriftene dyrt. En undersøkelse foretatt av SINTEF og NHO viser at én virkedag i snitt koster 2.600 kr i tapt produksjon og økte kostnader. På en uke blir dette hele 13.000 kr. – i tillegg kommer ofte utgifter til massasje og fysioterapi. En RollerMouse koster fra 2.990 kr, så her er det mye å spare på forebygging.

Jobb riktig med sentrert mus

Den sentrerte musen – RollerMouse – plasseres foran tastaturet, slik at du slipper å strekke deg etter den. Du bruker begge hender og flytter markøren ved å bevege rullestaven lett med fingertuppene. Den sentrerte musen eliminerer de gjentatte og unødvendige bevegelsene som ellers kan gi smerter i nakke, skuldre, albuer og håndledd, og er ideell for å lindre eller forebygge muserelaterte belastningsskader.

RollerMouse Red – full fleksibilitet til å jobbe som du ønsker

RollerMouse Red er en serie sentrerte datamus med en prisvinnende design som sikrer deg variasjon og kontroll når du jobber i mange timer foran datamaskinen. Med knappene og den åpne rullestaven gir RollerMouse Red deg muligheten til å veksle mellom å bruke høyre og venstre hånd.

RollerMouse Red gjør det enkelt å navigere i skjermområdet, enten du bruker én eller flere skjermer. Markørens rekkevidde tilpasses automatisk, så det er lett å enkelt jobbe med flere skjermer samtidig. Den stabile, gummikledde rullestaven med strukturoverflate gjør det lett å flytte markøren og klikke presist – noe som betyr mye ved intensivt dataarbeid.

Red-modellen finnes i fem versjoner: trådløs eller kablet og med ulike håndledd- og armstøtter.

Én mus – flere håndledds- og armstøtter

RollerMouse Red-familien fås med flere ulike håndledds- og armstøtter samt i kablet og trådløs utgave. Uansett hvilken modell du velger, kan du tilpasse musen etter behov. De intuitive og smarte funksjonene hjelper deg med å jobbe mer ergonomisk, slik at du får større overskudd. Siden alle håndledds- og armstøttene våre er avtakbare og modulære, er det lett å bytte til en annen støtte hvis behovene eller preferansene dine endrer seg.

Red

Kampanjepris kr 2.690,- eks. mva.

Red Plus

Kampanjepris kr 2.690,- eks. mva.

Red Max

Kampanjepris kr 3.750,- eks. mva.

Balance Keyboard

Kampanjepris kr 742,- eks. mva.

keyboard_arrow_up