samsung-kampanjerSamsung_galaxy

Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10

Spesifikasjoner Galaxy S10+

Skjerm

6.4″ QHD+ (3040×1440) Dynamic AMOLED

Kamera

Rear: 12MP (F1.5/F2.4 DP AF) + 12MP zoom + 16MP ultra-wide
Front: 10MP (F1.9 DP AF) + 8MP ultra-wide

Minne

8GB RAM, 128GB ROM 8GB RAM, 512GB ROM 12GB RAM, 1TB ROM

Materiell

3D glas/metal, IP68

Den nye generasjonen Galaxy

Galaxy S10 er et resultat av 10 års kontinuerlig utvikling av mobiltelefonens muligheter. Her får du ikke bare banebrytende teknisk innovasjon for kamera, ytelse og sikkerhet.
Du får også større muligheter for profesjonelt bruk. Sikkerheten er blitt bedre, batteriet er større og takket være AI kan det nå brukes mer effektivt. Galaxy S10 kommer i 3 varianter: Galaxy s10e, Galaxy S10 og Galaxy S10+.

La datamaskinen bli hjemme, arbeid med DeX

Samsung DeX er en løsning der du kan arbeide med mobilen på en stor skjerm og med tastatur og mus. Du kobler enkelt mobilen til skjermen med en HDMI-adapter, så sørger DeX for at den nye skjermen tilpasses.

Ultralyd for sikrere avlesing av fingeravtrykk

På Galaxy S10 og S10+ sitter fingeravtrykkleseren plassert i skjermen og bruker ultralyd. På den måten er ikke bare innholdet sikrere, men fingeravtrykket ditt avleses også selv om fingeren eller skjermen er våt eller skitten. Vi har også utviklet ansiktsgjenkjenningen for enda høyere sikkerhet. Det innebærer trygghet.

Sikkerhet på flere nivåer

Galaxy S10 leveres med Samsung Knox, som sørger for å beskytte opplysningene dine. Biometrisk autentisering av program- og maskinvare gir beskyttelse i mange lag.

Knox forenkler styringen av flere enheter

Galaxy S10 støtter Knox Mobile Enrollment, som er den raskeste måten å håndtere og konfigurere medarbeideres mobile enheter på. Knox Mobile Enrollment garanterer sikkerheten til og håndteringen av de ansattes mobile enheter gjennom automatisk registrering i bedriftens EMM-system.

Større skjerm uten å gjøre telefonen større

Den superskarpe dynamisk AMOLED-skjermen når nesten helt ut til kantene på mobilen, og fordi selfie-kameraet bare trenger svært liten plass, dekker skjermen over 90% av mobilen. Den store skjermen gjør multitasking enklere, slik at du kan jobbe mer effektivt. Skjermen tilpasser seg automatisk lysforholdene rundt deg.

One UI – Små endringer utgjør en reell forskjell

En stor skjerm krever en annen måte å navigere og styre mobilen på. Nå har vi endret navigasjonen på skjermen slik at det er lettere å komme til det du trenger, og det du vil se er lettere å se. Små, men utrolig intelligente endringer.

Slankere til tross for større batteri

Alle Galaxy S10 er tynnere og lettereenn sine forgjengere. Likevel har de mer batterikapasitet og kraft. Batterikapasiteten øker også takket være at mobiltelefonen lærer seg hvordan du bruker den og sparer strøm ved å slå av funksjoner som du ikke bruker.

Del det store batteriet med andre

Det er ikke bare mulig å lade Galaxy S10 trådløst. Den kan også dele trådløs lading. Den kan lade de fleste enheter som lader trådløst: andre mobiltelefoner, hodetelefoner eller smartklokker. Du legger bare klokken eller hodetelefonene på mobilen*.

I vått og tørt

De tre mobilene er klassifisert i henhold til IP68, noe som betyr at de er støvtette og tåler å være under 1,5 meter ferskvann i opptil 30 minutter. De kan med andre ord være med deg stort sett overalt.

Utviklet kamera for sikker og smart kommunikasjon

Fotografering av presentasjoner, skisser og notater er den raskeste måten å huske på. Et bra kamera er uvurderlig når du raskt og uten misforståelser vil vise kolleger viktige detaljer eller konstruksjoner. Galaxy S10 og S10+ har tredoble kameraer som gir muligheter som tidligere krevde et systemkamera. De tre objektivene har vidvinkel opptil 120° og 2x optisk zoom. Kameraene tilpasser seg lysforholdene, slik menneskeøyet gjør. Minste lysverdi er blender f1.5, noe som gjør det mulig å ta bilder også i meget svakt lys. Du kan også endre dybdeskarpheten for å gjøre detaljer du ønsker å fremheve, ekstra skarpe.

Skarphet med ny teknologi

Autofokus-funksjonen er utviklet takket være Dual Pixel-teknologien. Dette betyr raskere fokus på det som er viktig. Legg til bildebehandling med kunstig intelligens,
så blir det lettere å ta skarpe bilder i krevende situasjoner. Videoer blir også skarpere og mer stabile gjennom en utviklet bildestabiliseringsteknologi.

keyboard_arrow_up