iPhone 11 – den beste noensinne

iPhone 11 – den beste noensinne

Et grensesprengende, trippelt kamerasystem som gir mengder av nye muligheter uten å bli komplisert. En forbedring av batterikapasiteten¹ du aldri har sett maken til. Og en helt utrolig chip, som løfter maskinlæring til et nytt nivå og flytter grensene for hva en smarttelefon kan gjøre. Velkommen til den første iPhonen som har kraft nok til å kalles Pro.

Skyt video og ta bilder som imponerer, med ultravidvinkel, vidvinkel og tele. Bruk Nattmodus til å ta de beste bildene du noen gang har tatt i svakt lys. Se HDR-filmer og ‑programmer på en SuperRetina XDR-skjerm – den mest lyssterke iPhone-skjermen til nå.

Opplev en enestående ytelse til spill, utvidet virkelighet (AR) og fotografering, gjennom A13 Bionic-chipen. Få et batteri som varer hele dagen,¹ og vannbestandighet² på et helt nytt nivå.

iPhone 11 Pro Max

Kan kjøpes med Telenor Flyt eller SWAP Bedrift

iPhone 11 Pro

Kan kjøpes med Telenor Flyt eller SWAP Bedrift

iPhone 11

Kan kjøpes med Telenor Flyt eller SWAP Bedrift

¹Batteritiden varierer avhengig av konfigurasjon og bruk. Du finner mer informasjon på www.apple.com/no/batteries.

² iPhone11Pro og iPhone11 ProMax er testet under kontrollerte laboratorieforhold og har, i henhold til IEC-standard 60529, en sprut-, vann- og støvbestandighetsrangering på IP68 (maksimal dybde på firemeter i opptil 30minutter). Sprut-, vann- og støvbestandighet er ikke en permanent tilstand og kan bli svekket, også ved normal bruk. Ikke lad en våt iPhone. I brukerhåndboken er det beskrevet hvordan du rengjør og tørker den. Garantien dekker ikke skader forårsaket av væske.

Telenor
keyboard_arrow_up