Forhåndsbestill nye Galaxy S10 eller S10+

The next Samsung

The next Samsung

Her er den nye generasjonen Galaxy

10 år har gått siden Samsung lanserte den første Galaxy S. Hvert år har vi lansert en ny Galaxy S med nye innovasjoner som har skapt nye muligheter. Samsung har aldri nøyd seg med bare å følge trender eller å være én blant mange mobiltelefoner. Vi vil utgjøre en forskjell. Vi vil gjøre det mulig for deg å gjøre det umulige.

10 års utvikling har endret vår måte å bruke mobiltelefonen på. I dag er den en naturlig del av vår måte å kommunisere på, jobbe på og å betrakte verden på. Derfor har kravene økt. Kravene til skarphet, hastighet, kapasitet og til å håndtere store mengder data. I takt med at mobiltelefonen er blitt en så integrert del av vårt liv, stilles det også høyere krav til sikkerhet.

Nye Galaxy S10 oppfyller de kravene, og mye mer. Med vår 10. Galaxy S har vi laget en mobil som utgjør en forskjell . I bildene du tar, i opplevelsen når du ser på dem og i måten innholdet er beskyttet på. Det gjør det mulig å utgjøre en forskjell ved å dele lading, trådløse hodetelefoner eller andre mobiler.

Den nye Galaxy S10 kommer i tre forskjellige modeller: Galaxy 10e med flat skjerm, Galaxy 10 med infinity-skjerm og Galaxy S10+ med større skjerm og dobbelt selfie-kamera.

Den nye Galaxy S10 er en helt ny generasjon mobiltelefoner. For en ny generasjon brukere.

For de som forhåndsbestiller Samsung Galaxy S10 eller S10+, er de nye trådløse hodetelefonene Galaxy Buds (verdi kr 1590,-) inkludert.

Tilbudet gjelder fra 20. februar til 7. mars 2019.

Pre-order offer

Akkurat nå er de nye trådløse hodetelefonene Galaxy Buds (verdi kr 1590,-) inkludert når du kjøper en Nordic Approved Galaxy S10 eller S10+.
Tilbudet gjelder fra 20. februar til 7. mars 2019.
Finn din nærmeste Mobit-forhandler og forhåndsbestill Galaxy S10.

Slik gjør du:

 1. Åpne Samsung Members-appen i den nye Galaxy- telefonen, og logg på med din Samsung Account.
 2. Tilbudet kan benyttes i Samsung Members-appen i perioden 8. til 31. mars 2019.
 3. Klikk på tilbudet. Merk at det kan ta opptil 3 dager før tilbudet blir synlig i appen.
 4. Fyll ut personopplysninger samt IMEI-nummer til din nye Galaxy S10 eller S10+, som du finner under «Innstillinger» i telefonen eller på emballasjen. Legg også ved en kopi av kvitteringen eller ordrebekreftelsen som viser at produktet er kjøpt i kampanjeperioden.
 5. En bekreftelse på registreringen vil bli sendt til din e-postadresse. Det betyr at ordren vil bli behandlet
  og kontrollert mot opplysningene som du har gitt. Oppfyller du ikke kampanjekriteriene, vil du bli kontaktet. Ellers blir dine Galaxy Buds sendt til adressen du har oppgitt, innen 30. april.
 6. Tilbudet gjelder én gang per enhet og bare for kjøp i kampanjeperioden. Hvis telefonen returneres, må også hodetelefonene returneres.
 7. Spørsmål vedrørende kampanjen kan rettes til Samsung kundeservice:
  21 55 28 07.
keyboard_arrow_up