Jabra Evolve2 75 – den nye standarden

Maksimal mobilitet. Stabil tilkobling. Komplett komfort.

Evolve2 75 setter en helt ny standard for hybridarbeid. Et 8-mikrofonsystem med skjulbar mikrofonarm øker fleksibiliteten for krystallklare samtaler både på kontoret og når du er på farten. En trådløs rekkevidde på 30 meter sikrer tilkobling mens du beveger deg rundt, og justerbar Jabra Advanced ANC™* betyr at du kan holde fokus også i de mest støyrike omgivelsene. Banebrytende dobbelskum-teknologi** og unike, trykkreduserende øreputer gir bedre ventilasjon og stenger uønskede lyder ytterligere ute. Dermed kan du være tilkoblet og produktiv hele dagen på en komfortabel måte. Uansett hvor du er.

Fokusøkende lyd for produktivt arbeid overalt.

Ta produktiviteten til neste nivå med Evolve2 75, som gir deg en konsentrasjons-boost. Hodesettet er ideelt for hybridarbeid og en algoritme som drives av et trippelt brikkesett gir intelligente funksjoner for mer kraft, inkludert justerbar Advanced Active Noise Cancellation™ som blokkerer ut bakgrunnsstøy slik at du kan fokusere og beholde roen også i de mest støyrike miljøene. 8-mikrofonsteknologien sikrer at bakgrunnstøy reduseres og bare du høres tydelig i samtaler og møter Microsofts Open Office-standarder gjennom imponerende samtaleytelse for en krystallklar lydopplevelse uansett hvor du velger å jobbe.

Holdbart design. Neste nivå av komfort.

Evolve2 75 er utviklet for holdbarhet og har ekstra slitesterke materialer i et revolusjonerende nytt design. Banebrytende dobbeltskum-teknologi med hardt og mykt minneskum gir tettere og mer komfortabel passform som beskytter de sensitive delene av hodet samtidig som den passive støykanselleringen økes ytterligere. Et unikt øreputemønster forbedrer ventilasjonen og reduserer oppbygging av trykk mens et biometrisk målt lærpolstret hodebånd gir en skånsom og ergonomisk passform. Dette bidrar til at Evolve2 75 setter en helt ny standard for førsteklasses lyd og pålitelig komfort hele dagen.

Fremtidsrettede UC-funksjoner optimaliserer samarbeid.

Hybridarbeid øker og team trenger riktig teknologi for å være tilkoblet. Evolve2 75 er optimalisert for alle ledende Unified Communications-plattformer og gir tilgang til alle funksjoner som fremmer samarbeid mellom kollegaer på ulike lokasjoner. Den dedikerte MS Teams-varianten gjør det enda enklere å få mer ut av din prefererte plattform og har LED-lysvarsling for administrasjon av samtaler og integrert hurtigknapp til Teams. Dette representerer en fremtidsrettet løsning for stadig endrede kommunikasjonsbehov, i dag og i morgen.

Riktig oversikt med intelligent teknologi for dataanalyse.

Evolve2 75 kan analysere ytelse slik at IT-avdelingen kan ta databaserte beslutninger og rette feil før de blir problemer. Og med programvaren Jabra Xpress (som også er tilgjengelig i våre partnerløsninger for Win, Mac og Linus OS) er det enkelt å overvåke bruk, oppdatere firmware og administrere innstillinger eksternt slik at alle kan jobbe uten trøblete teknologi som sinker dem.

Ingen treff.

*Active Noise Cancellation

**patent pending

keyboard_arrow_up